Over ons

Over Art4You

Art4you is gespecialiseerd in werken uit de 19° en 20° eeuw met een bijzondere aandacht voor hedendaagse en moderne kunst. De werken kunnen unieke exemplaren zijn (originele werken) alsook mulitples
(waarvan er een beperkte oplage werd uitgegeven).

Onze aangeboden goederen worden grondig geïnspecteerd vooraleer we ze inventariseren, catalogeren en fotograferen. Aan de hand van gedailleerde fotos wordt zo goed als mogelijk de staat van de werken meegegeven. Bij iedere beschrijving van het lot wordt alle belangrijke en relevante informatie toegelicht.

Uiteraard staan we steeds ter beschikking om aanvullende informatie te verstrekken.

Met een breed aanbod en een grote verscheidenheid aan prijsklasses, blijft Art4you een superieure expertise aanbieden. Naast de klassieke live veilingen bieden we ook regelmatig online-veilingen aan waardoor onze klanten meer kansen krijgen om te kopen op een groeiende internationale markt.

Verkochte goederen kunnen indien gewenst door ons verpakt worden alvorens we ze versturen. Een bekisting wordt op maakt gemaakt. Met onze transporteur wordt in functie van de grootte van het werk de meest geschikte transport vastgelegd.

Op verzoek kunnen we hiervoor een vrijblijvende prijsbestek opmaken.